Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

BZLWord lid van BZL voor 2023-2024!

21/06/2023
lidworden BZL

 

Een seizoen met hele hoge hoogtes, maar ook zeer lage dieptes. Dat was 2022-2023. Een Champions League campagne om nooit meer te vergeten, met knalprestaties die ons nog meer op de Europese kaart gezet hebben. Alleen in eigen land liep het niet zo vlotjes. Zowel in de beker als de competitie brachten we niet wat er verwacht werd. Gedane zaken nemen geen keer, we blijven onze familie uiteraard hondstrouw! Op naar een nieuw seizoen en een nieuwe titel!

 

Wil je er ook opnieuw bij zijn?

Word vanaf nu terug lid van Blauw Zwart Limburg voor het seizoen 2023-2024.

 

Lidmaatschap

 

Voor het seizoen 2023-2024 zal iedereen zijn lidmaatschap moeten vernieuwen. Het seizoen liep op 31 mei 2023 af en vanaf 1 juni 2023 starten we aan het nieuwe seizoen.

De kostprijs blijft evenwel gelijk en zal de inflatie niet volgen.

Snelle beslissers betalen minder

 

Wens je lid te worden voor het nieuwe seizoen, dat kan tot 1 september 2023 aan de voordelige prijs van € 15 voor volwassenen en € 10 voor kinderen onder de 10 jaar (geboren na 1-1-2014).

Na 1 september gaat de prijs € 5 omhoog, naar € 20, dus schrijf je tijdig in.

 

Lid worden kan door het inschrijvingsformulier in te vullen en het lidgeld te betalen op onze rekening BE39 8335 4367 0819, met mededeling “Lidgeld 2023/24 + uw naam”.

 

Club ID en eID

 

Club Brugge? Da’s een lidmaatschap op maat van elke fan! Club biedt voor elke fan een gericht membership aan. Ontdek op de website van Club welk membership het beste bij jou past en geniet als lid van de Clubfamilie mee van alle voordelen.

 

Let wel op!

Zoals steeds is het verplicht een Club ID aan te kopen bij Club Brugge KV om een ticket te kunnen bestellen. Met enkel een digitaal membership kan je geen ticket bestellen. Vergeet dit zeker niet.

Een Club ID card koop je aan via je Club-profiel online.  Bij abonneehouders werd dit automatisch mee gereserveerd.

Als je een uitwedstrijd wil bijwonen is het eveneens verplicht om je eID kenbaar te maken bij de supportersfederatie.

Vermits de federatie hun website helemaal zal vernieuwen vanaf 1 juli, dient (helaas) IEDEREEN zijn eID opnieuw in te scannen via de site van de federatie.

Hoe je dit doet, lees je bij Lid worden.  Neem dit zeker door en zorg dat je in orde bent!

Pas zeker nog niks aan voor 1 juli, aangezien dan pas hun website vernieuwd wordt.

 

Heb je nog meer vragen, check dan zeker ook het nieuwe platform van Club Brugge:  ASKCLUB.BE

 

Tot snel !

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.