Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

BZLWord lid van Blauw-Zwart Limburg!

08/06/2021
lidworden1

 

Een heel seizoen en slechts 2 wedstrijden live gezien?  Prijs u dan bij de gelukkigen, want er zijn er veel die minder gezien hebben.

Corona was wederom de spelbreker.

Uiteraard hopen we dat iedereen gezond is gebleven en hopen we dat het einde van die ellendige periode snel voorbij is, maar we weten ook dat vele leden enkele van hun vrienden of dierbaren verloren hebben in deze periode. We willen daarom iedereen veel sterkte wensen bij hun verlies.

 

Op het einde van de rit mocht Club toch weer fier en terecht de beker in de lucht steken.  Back to back champions! Nr 17!

Proficiat Club!  Hopelijk volgend seizoen opnieuw… met ons erbij.

 

Want ja, we willen erbij zijn, we willen eindelijk het gras terug ruiken, volle stadions zien, onze ploeg naar voor kunnen schreeuwen en onze sterren zien schitteren. We willen onze passie overbrengen op onze jongens… We hebben het allemaal gemist!

 

Daarom hopen wij, net als jullie, op snel terug een normaal seizoen, zonder COVID-19.

En dit uiteraard opnieuw met een massale bende vanuit Limburg!

Word vanaf nu terug lid van Blauw Zwart Limburg voor het seizoen 2021-2022.

 

Lidmaatschap automatisch verlengd

 

Actieve leden uit het seizoen 2020-2021 blijven automatisch lid in het nieuwe seizoen 2021-2022.

Had je dus lidgeld betaald voor het voorbije seizoen, dan hoef je niet opnieuw lidgeld te storten voor het nieuwe seizoen. Je bent dan automatisch opnieuw lid van BZL voor het nieuwe seizoen.  Alstublieft.

 

Snelle beslissers betalen minder

 

Was je vorig seizoen geen lid, maar wens je toch lid te worden voor het nieuwe seizoen 2021-2022, dat kan tot 1 september aan de voordelige prijs van € 15 voor volwassenen en € 10 voor kinderen onder de 10 jaar (geboren na 1-1-2012).

Na 1 september gaat de prijs € 5 omhoog, naar € 20, dus schrijf je tijdig in.

Door het coronavirus hebben we het goedkoper tarief voor het tweede opeenvolgende jaar verlengd naar 1 september, ipv 1 augustus voordien.

 

Lid worden kan door het inschrijvingsbewijs in te vullen en het lidgeld te betalen op onze rekening BE39 8335 4367 0819.

Vermeld zeker je naam bij de betaling.

 

Club ID en eID

 

Zoals de voorgaande jaren is het verplicht een Club ID aan te kopen bij Club Brugge KV om een ticket te kunnen bestellen, dus vergeet dit zeker niet.  Een Club ID card koop je aan via je Club-profiel online.

En als je een uitwedstrijd wil bijwonen is het eveneens verplicht je eID kenbaar te maken bij de supportersfederatie.

Alles hierover lees je bij Lid worden.  Neem dit zeker door en zorg dat je in orde bent!

 

Heb je nog meer vragen, check dan zeker ook het nieuwe platform van Club Brugge:  ASKCLUB.BE

 

Tot snel !

 

 

 

 

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.