Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

BZLVraag het aan Club!

06/05/2021
AskClub

 

ALLES WETEN OVER CLUB? ASKCLUB.BE

 

Club Brugge zet een nieuwe stap in de relatie met zijn supporters. Via het platform Ask Club centraliseert Blauw-Zwart het antwoord op al jullie vragen!
Wanneer start de abonnementenverkoop? Hoe laat is de Clubshop open? Mag ik het stadion binnen op krukken? Supporters hebben heel wat vragen over hun favoriete Club. Om deze zo goed mogelijk te beantwoorden lanceert Club Brugge: Ask Club.
Je kan er terecht voor werkelijk al jouw vragen over Blauw-Zwart. Zowel in de App via de button ‘Ask Club’ als via de website www.AskClub.be kom je terecht op de uitgebreide database van vaakgestelde vragen. Kan je jouw antwoord toch niet vinden? Dan kan je eenvoudig jouw vraag opsturen en krijg je binnen de 48 uur een persoonlijk antwoord door één van onze Fan Officers!
Ask Club. Alles over Club!

Hoe kan Club je helpen? Vraag het aan Club!

 

ASK CLUB

 

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.