Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

BZLVerleng nu je abonnement voor 2021-2022

04/05/2021
Abonnement 2021-2022

 

Back in Black & Blue! Club strijdt op dit moment voor zijn tweede titel in twee jaar. Back to Back Champions. De tweede zonder supporters, zonder jullie. Maar er is licht aan het einde van de tunnel! Koop nu jouw abonnement voor 2021-2022 en we maken van het Jan Breydelstadion terug een echte ‘thuis’! Let’s make our house a home again!

 

Anderhalf jaar COVID-19 toonde nogmaals dat voetbal de belangrijkste bijzaak van de wereld is. Spelers missen fans. Fans missen spelers. Fans missen fans. Dankzij het gratis Eleven-abonnement voor al onze abonneehouders probeerden we jullie toch zoveel mogelijk te laten meegenieten van dit seizoen. Via de WNPA-actie konden jullie voor iedere wedstrijd een terugbetaling aanvragen. Maar heel wat supporters kozen er ook voor om hun geld bij Club te laten. Kortom, één warme familie, op afstand weliswaar. Het Jan Breydelstadion zonder zijn fans is een huis, maar geen thuis. Daarom, nog meer dan anders, laat ons volgend seizoen terug een echte thuis maken van Fort Jan Breydel! Koop nu jouw abonnement voor 2021-2022 en let’s make our house a home again!

 

Wij garanderen jou 15 van de 20 wedstrijden in het stadion. We gaan er ook vanuit dat dit het geval zal zijn. Zijn er minder dan 15 wedstrijden waarop je mag komen naar het stadion ten gevolge van overheidsmaatregelen tot bestrijding van het coronavirus, dan kan je, voor elke gemiste wedstrijd vanaf de zesde gemiste wedstrijd, jouw geld terugvragen via WNPA.

Het geld van jouw Club ID card wordt automatisch terug opgeladen op jouw online Club ID en vervalt dus niet! Meer nog: je kan het restbedrag van je Club ID gebruiken om je abonnement voor dit seizoen aan te kopen!

En dat is niet alles. Elke abonnee kan een Eleven Pro League jaarpas aanschaffen aan 10% korting dankzij Club en Eleven. Dit betekent 2 maanden gratis voetbal in de Jupiler Pro league en een extra korting voor de resterende maanden van het jaar.

 

CONCREET, WANNEER KAN IK VERLENGEN?

Jouw abonnement verlengen kan vanaf 30 april. De traditionele voorrangsperiode voor abonnees loopt tot 31 mei. Van 4 juni tot en met 7 juni geldt er een wisselperiode voor abonnees. Vanaf 8 juni start dan de vrije verkoop.

 

HOE?

 

Je kan je abonnement + Club ID enkel online kopen. Surf op 30 april snel naar tickets.clubbrugge.be en verzeker je van jouw plaatsje in het Jan Breydelstadion!

 

STAPPENPLAN:

 

· Surf naar tickets.clubbrugge.be.

· Log in met jouw persoonlijke account.

· Nu zie je de reservatie staan van jouw abonnement + CLUB ID bij ‘mijn reservaties’. Klik op ‘betaal onbetaalde reservatie’ om je abonnement te bevestigen. Je kan ook nog even je reservatie controleren door op ‘bekijk reservatie’ te klikken.

· Ga verder naar de betaling om je abonnement te bevestigen. Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail.

· Net voor de betaling kan je ervoor kiezen om te genieten van 10% korting op de jaarpas van Eleven.

· Je abonnement wordt vanaf eind juni opgestuurd. Veel plezier ermee!

 

CLUB ID: JOUW LEVEN BIJ BLAUW-ZWART

 

Club ID is jouw leven bij Blauw-Zwart. Het is je identiteitskaart van de Club-natie.

 

Club ID: Een binnentikkertje

Een abonnement kopen? Dat doe je met je Club ID. Inloggen in de APP? Met de Club ID. Iets kopen in de Club Shop? Dat doe je met je Club ID. Pintjes en hamburgers in het stadion? Club ID. Laad geld op op je Club ID en betaal al je activiteiten bij Club. Een deel zijn van Blauw-Zwart was nog nooit zo eenvoudig.

 

Club ID: Het goedkoopste bier vind je hier!

Als dankjewel voor jullie niet-aflatende steun storten we je 5% per aankoop bij Club terug op je Club ID. Koop je bijvoorbeeld een Champions League-abonnement van 205 euro bij Club, dan storten we je onmiddellijk 10,25 euro terug. Koop je een shirt van 85 euro in onze shop? 4,25 euro op je Club ID. En zo is ook het bier het goedkoopste in het stadion! Geld sparen én besparen bij je favoriete Club.

 

Club ID: Jouw Club-contract voor het leven

Met je Club ID en Club ID-card ben je altijd en overal dicht bij Blauw-Zwart. Streef naar maximale aanwezigheid in het stadion en hou je statistieken bij via je Club ID. Bovendien blijft het geld op je Club ID ook de volgende seizoenen gewoon staan.

Je Club ID kost 50 euro waarvan we onmiddellijk 25 euro terugstorten op jouw Club ID Card. Kinderen tot 12 jaar met een abonnement aan kids-voordeeltarief, hoeven geen Club ID bij te kopen.

 

Meer info over het Club ID & het Club Kids ID? Klik hier!

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.