Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

BZLVerleng nu al je abonnement

23/03/2020
Koop je abonnement

 

Abonnementenverkoop 2020-2021 van start!

De abonnementenverkoop voor volgend seizoen is deze morgen van start gegaan. Wil je ook volgend jaar zeker zijn van je zitje? Verleng dan voor 31 maart en geniet mee van het voordeeltarief!

Week na week staan 24.000 abonnees klaar om Blauw-Zwart naar de overwinning te schreeuwen. Voor vele Clubsupporters is abonnee zijn op club een ‘Way of life’. Deze supporters kunnen ook dit jaar hun abonnement al verlengen voor de Play-Offs, aan een voordeligere prijs! Tot 45 euro goedkoper zelfs, afhankelijk van jouw plaats in het stadion.

 

CLUB ID: JOUW LEVEN BIJ BLAUW-ZWART

Het membership is dood, lang leve Club ID. Club ID is jouw leven bij Blauw-Zwart. Het is je identiteitskaart van de Club-natie.

 

Club ID: Een binnentikkertje

Een abonnement kopen? Dat doe je met je Club ID. Inloggen in de APP? Met de Club ID. Iets kopen in de Club Shop? Dat doe je met je Club ID. Pintjes en hamburgers in het stadion? Club ID. Laad geld op op je Club ID en betaal al je activiteiten bij Club.  Een deel zijn van Blauw-Zwart was nog nooit zo eenvoudig.

 

Club ID: Het Goedkoopste bier vind je hier!
Als dankjewel voor jullie niet-aflatende steun storten we je 5% per aankoop bij Club terug op je Club ID. Koop je bijvoorbeeld een Champions League-abonnement van 205 euro bij Club, dan storten we je onmiddellijk 10,25 euro terug. Koop je een shirt van 85 euro in onze shop? 4,25 euro op je Club ID. En zo is ook het bier het goedkoopste in het stadion! Geld sparen én besparen bij je favoriete Club

 

Club ID: Jouw Club-contract voor het leven

Met je Club ID en Club ID-card ben je altijd en overal dicht bij Blauw-Zwart. Streef naar maximale aanwezigheid in het stadion en hou je statistieken bij via je Club ID. Bovendien blijft het geld op je Club ID ook de volgende seizoenen gewoon staan.

 

Je Club ID kost 50 euro waarvan we onmiddellijk 25 euro terugstorten op jouw Club ID Card. De prijs blijft dus hetzelfde als die van het membership! Voor kinderen tot 12 jaar voorzien we een gratis Club Kids ID.

Meer info over het Club ID & het Club Kids ID via www.clubbrugge.be/clubID.

 

CONCREET, WANNEER KAN IK VERLENGEN?

Supporters die hun abonnement in de vroegboekperiode online verlengen, doen dit voordeliger dan supporters die wachten tot de reguliere verkoop. Vanaf vandaag start de vroegboekperiode op tickets.clubbrugge.be. Die loopt tot en met 31 maart. Op 11 mei start de traditionele voorrangsperiode, die loopt tot en met 2 juni. Vanaf 10 juni start dan de vrije verkoop.

 

Hoe?

Je kan je abonnement enkel online kopen.  Surf dus snel naar tickets.clubbrugge.be en verzeker je van jouw plaatsje in het Jan Breydelstadion!

 

Stappenplan:

 

  1. Surf naar tickets.clubbrugge.be
  2. Log in met jouw persoonlijke account.
  3. Ga naar ‘mijn bestellingen’ onder ‘mijn account’.
  4. Nu zie je de reservatie staan van jouw abonnement + CLUB ID bij ‘mijn reservaties’. Klik op ‘betaal onbetaalde reservatie’ om je abonnement te bevestigen. Je kan ook nog even je reservatie controleren door op ‘bekijk reservatie’ te klikken.
  5. Ga verder naar de betaling om je abonnement te bevestigen. Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail
  6. Je abonnement wordt vanaf begin juni opgestuurd. Veel plezier ermee!

 

Ook speciale tarieven voor Club-Kids, studenten, slechtzienden en rolstoelgebruikers.  Info op clubbrugge.be

 

bron: clubbrugge.be

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.