Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Beker van BelgiëUp to number 12 ! Ticketinfo bekerfinale

14/02/2020
Bekerfinale prijzen

Foto: clubbrugge.be

 

 

Ticketinfo bekerfinale

 

 

De kogel is door de kerk. Zondag 22 maart om 14.30 uur speelt Club Brugge de bekerfinale tegen Royal Antwerp FC. Stamnummer 3 tegen Stamnummer 1. Een klassieker in het Belgische voetbal die niemand wil missen. Alle ticketinformatie vind je hieronder!

 

  1. Voorrang Abonnees.

Abonnees krijgen voorrang !!

Aangezien de bekerfinale als een uitmatch wordt beschouwd geeft Club de supporters de kans om met een supportersclub de verplaatsing te maken.

Enkel de 7.600 abonnees die ook lid zijn van de supportersfederatie kunnen hun ticket via hun Supportersclub kopen. Abonnees die hun ticket via de supportersclub kochten, kunnen nadien niet meer via de online ticketverkoop een ticket kopen.

 

Concreet voor de leden van BZL:

Heb je een abonnement en ben je een huidig lid van BZL, dan is je ticket gegarandeerd !!

BZL mag namelijk voor elk lid van de supportersclub met een abonnement zijn ticket bestellen. Deze tickets zijn echter wel achter de goal (tribune 4, prijsklasse € 30).

Het heeft geen zin om nu nog lid te worden van BZL en dus je ticket alsnog vast te leggen.  Nee, het gaat wel degelijk om leden met een abonnement die lid waren van de supportersclub op donderdag 13 februari 2020, 20u.  Club heeft deze leden de voorrang gegeven. Nu achteraf nog lid maken enkel en alleen om je ticket voor de finale veilig te stellen, heeft dus geen nut. De ledenlijsten zijn gekend bij Club, vandaar dat ze de 7600 leden van de supportersclubs (deze waren lid op donderdag 13 februari, 20u) voorrang geven.

Voor de abonneehouders van BZL waarvan sprake:

Wens je een ticket achter de goal, reserveer je ticket dan ASAP via tickets@bzl12.be én uiterlijk zondag 16 februari 2020, 13u !!!!!

BZL bestelt het ticket dan en je ticket is gegarandeerd.

Wens je een ticket in een andere prijsklasse of in tribune 3, dan moet je zelf je ticket bestellen vanaf 25 februari 2020, 10u en dit enkel online via je profiel.

Je kan dan niet meer via BZL bestellen !

Let dan wel op:  het principe “First come, first served” geldt dan, dus als je zelfs dan te laat bent, heb je GEEN ticket, zelfs al ben je abonnee !

 

Vanaf dinsdag 25 februari 10 uur kunnen de andere abonnees hun tickets kopen. First come, first served, zolang de voorraad strekt.

De voorrang loopt tot maandag 2 maart om 18 uur.

 

Concreet voor niet-leden van BZL met abonnement:

Niet via BZL bestellen !!!  Zorg dat je vanaf 25 februari 2020, 10u zelf je ticket bestelt via je online Club-profiel !

 

 

  1. Vrije verkoop leden Club1891

Heb je geen abonnement maar ben je wel lid van Club1891? Dan kan je, indien nog tickets beschikbaar, vanaf woensdag 4 maart om 10 uur tickets kopen.

Meer info over eventuele beschikbare tickets kan je op dinsdag 3 maart vinden op alle kanalen van Club Brugge KV.

 

Concreet voor de leden van BZL zonder abonnement, maar enkel een CLUB1891 membercard:

BZL kan vooralsnog GEEN ticket voor jullie bestellen !

Je dient je ticket ZELF te bestellen via je online Club-profiel vanaf de vrije verkoop op woensdag 4 maart 2020, 10u!

Laat ons eerlijk zijn: de kans dat er dan nog tickets gaan over zijn, is zeer klein, omdat Club met meer abonnees zit, dan er tickets voor Club-supporters voorradig zijn.

Maar laat ons hopen van wel én laat ons hopen dat er misschien dan nog ergens een kleine voorrang komt voor supportersclubs, maar daar is dus zeker niks over gecommuniceerd en nog geen sprake van.  Hopen op het beste dus maar!

 

Hoe zelf bestellen?

De ticketverkoop verloopt volledig online. Per account kan je maximum één ticket kopen. Na het inloggen op tickets.clubbrugge.be kan je een plaats kiezen in het Koning Boudewijnstadion en zal je online kunnen betalen (met Visa, Bancontact of Mastercard). Het ticket wordt na betaling via mail doorgestuurd.

Let op: Om binnen te komen in het Koning Boudewijnstadion dien je nadien je ticket zelf te printen en mee te brengen naar de bekerfinale.

Bij problemen mail je best naar kaartenverkoop@clubbrugge.be

 

Concreet voor de leden van BZL:

Voor de abonnees die via BZL bestellen, geldt dit dus niet. Enkel mailen naar tickets@bzl12.be is voldoende en wij doen de rest ! Uiterlijk zondag 16 februari 2020, 10u!

 

Rolstoelgebruikers en blindentribune

 

We streven er naar om de bekerfinale ook toegankelijk te maken voor supporters met een beperking. Alle ticketregeling, informatie en afspraken hieromtrent worden voorzien door Club Brugge Foundation.

 

Er zal een apart rolstoelplatform worden voorzien voor 60 rolstoelgebruikers en hun begeleiders. Rolstoelgebruikers met een Clubabonnement worden door Club Brugge Foundation persoonlijk gecontacteerd omtrent de ticketregeling voor hen. Abonnees krijgen uiteraard als eerste voorrang.

 

Net zoals tijdens thuiswedstrijden in het Jan Breydelstadion wordt de bekerfinale voorzien van audiodescriptie voor blinde-en slechtziende Clubsupporters en hun begeleiders. Clubabonnees bij onze blindentribune worden persoonlijk gecontacteerd door Club Brugge Foundation.

 

Concreet voor de leden van BZL met een beperking zoals hierboven aangeduid:

Indien er vraag is naar een dergelijk ticket voor deze leden: gelieve te mailen naar tickets@bzl12.be

 

bron: clubbrugge.be

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

Laatste nieuws

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.