Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Champions LeagueUEFA geeft groen licht

07/09/2021
champions league ball

 

Goed nieuws voor de uitwedstrijden in de Champions League

 

De UEFA trekt het stadionverbod voor meereizende supporters van de uitspelende ploeg in. De supporters die hun team willen volgen zijn nog wel afhankelijk van de coronamaatregelen die gelden in het land waar hun club speelt.

 

Ban on away fans attending UEFA competition matches not extended; decision remains subject to any requirements imposed by the relevant national/local authorities

 

Dat betekent dat, zoals in het verleden, ongeveer 5 procent van de geldende bezoekerscapaciteit van het stadion beschikbaar moet worden gesteld aan uitfans. Het verbod was langdurig van kracht vanwege de coronapandemie.

 

Er is wel een “maar” want de fans die hun team in de uitduels willen ondersteunen zijn nog wel afhankelijk van de coronamaatregelen die gelden in het land waar hun club speelt.

 

Info betreft de 3 uitwedstrijden van Club volgt later (als we zelf de verlossende communicatie krijgen).

 

bron:  sporza.be

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.