Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Champions LeagueToch (weinig) extra tickets voor Leipzig

21/09/2021
redbullarena

 

Toch een beetje goed nieuws voor Leipzig.

 

Er zijn 200 extra tickets te verdelen voor de verplaatsing naar Leipzig.  Nee, deze tickets zijn niet aangeleverd door Leipzig, maar het zijn 200 tickets die niet verdeeld geraakt werden via de reispartner van Club.  De federatie krijgt de overgebleven aantallen, waardoor de federatie er nu 925 mag verdelen.

 

Voor BZL betekent dit 31 tickets ipv de oorspronkelijke 24.

 

De gelukkigen worden verwittigd. De kaarten worden verder verdeeld volgens de puntenlijst (Europese ranking).

 

Praktische info Leipzig

 

Leipzig weigert blijkbaar elke medewerking om tickets af te drukken (op papier of via e-tickets). Hoe u juist het ticket zal ontvangen, is nog niet heel duidelijk, maar vast staat dat je smartphone in Leipzig van groot belang zal zijn.

De tickets worden blijkbaar enkel elektronisch doorgestuurd naar je persoonlijk emailadres. Zorg ervoor dat we zeker een geldig en werkend emailadres van je hebben!  Twijfel je, laat ons dan zeker asap een juist emailadres weten!!

Wij gaan uit van het mailadres dat in ons bestand staat en hopen dat dit het juiste is.

 

Meer info over de ticketverdeling volgt, als we zelf meer weten.

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.