Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Jupiler Pro LeagueSupercup: Club-AA Gent

29/06/2022
supercup2022

 

Zondag 17 juli 2022 is het terug tijd voor de traditionele opener van het voetbalseizoen: de Supercup. Als huidig landskampioen nemen we het op tegen bekerwinnaar KAA Gent. We gaan op zoek naar de 17e Supercup in onze geschiedenis!

 

De ticketverkoop start op 28 juni om 12u00 via tickets.clubbrugge.be.

De verkoop verloopt in verschillende periodes. Als Club-abonnee krijg jij de kans om als éérste jouw plaats te reserveren. Dit vanaf 28 juni tot 5 juli. In deze eerste periode is het enkel mogelijk om jouw eigen plaats aan te kopen.

Ben je in het bezit van een Club ID? Dan ben jij vanaf 8 juli aan de beurt en krijg je voorrang op supporters zonder Club ID. Vanaf deze periode kunnen abonnees én Club ID members tot max 4 tickets aankopen. Let wel op, voor iedere persoon waarvoor een ticket aangekocht wordt, moet een Club-account voorzien worden.

 

Ask Club: Hoe kan ik tickets naast elkaar aankopen?

 

Heb je geen abonnement of Club ID? Dan moet je wachten op de vrije verkoop die op 11 juli van start gaat. Ook in deze periode is er een maximum van 4 tickets.

Ook tickets in de rolstoelzone kunnen vanaf dit seizoen online aangekocht worden.

Nog geen Club ID? Vraag dan jouw tickets aan via kaartenverkoop@clubbrugge.be.

 

Ticket aankopen via BZL

 

Wens je een ticket aan te kopen via BZL, mail dan je duidelijke wensen naar tickets@bzl12.be

 

Bus

 

BZL legt voor de Supercup GEEN BUS in.

 

Prijzen

 

De ticketprijzen verschillen tussen fans mét Club ID en zonder Club ID. De exacte prijs van jouw plaats in het stadion vind je hieronder terug!

De opbrengst van deze ticketverkoop wordt gedeeld met KAA Gent.

 

 

bron: clubbrugge.be

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.