Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Jupiler Pro LeagueSeason kick-off: Supercup

03/07/2024
season kick-off supercup

 

Op 20 juli trappen we officieel het nieuwe voetbalseizoen op gang.

Tijdens de “Season Kick-Off” staan er de hele dag tal van activiteiten gepland met als hoogtepunt de topper tegen Union met als inzet: de Supercup!

 

 

SEASON KICK-OFF

Neem je agenda en een blauwe balpen en duid met stip aan: zaterdag 20 juli! Het nieuwe seizoen wordt officieel op gang getrapt in en rond het Jan Breydelstadion, met als hoogtepunt: de Supercup tegen Union.Parking Noord wordt opnieuw getransformeerd in een fandorp met activiteiten en animatie voor jong en oud. De kleinsten kunnen zich amuseren in het ClubKids dorp, waar ze zich kunnen uitleven op de verschillende attracties.

We voorzien uiteraard voldoende drank- en eetgelegenheden om te genieten op de zomerse beats van o.a. Nina Black en DJ Licious.

 

SPELERSVOORSTELLING & NIEUWE HOME SHIRTS

Als kers op de taart is er de spelersvoorstelling op het podium: de volledige kern wordt zoals vanouds voorgesteld aan jullie. Zo kan jij de nieuwe spelers als eerste van dichtbij ontmoeten. De spelers zullen tijdens de Supercup voor de eerste keer in de nieuwe home shirts spelen en uiteraard kunnen jullie die nieuwe shirts als eerste bemachtigen in de grote tent van de Club Shop.

 

Het volledige programma:

  • 16u30 – 17u15: Radio Hallo
  • 17u15 – 18u00: DJ Vanathic
  • 17u30 – 18u00: Spelersvoorstelling op het podium
  • 18u00 – 18u45: Nina Black
  • 18u45 – 19u30: DJ Licious
  • 20u00: Supercup vs. Union

 

HAAL JE TICKETS NU IN HUIS!

 

MET DE BUS

Mits voldoende inschrijvingen zal er een bus ingelegd worden voor de Supercup Club-Union.

Vertrek aan de Sportoase om 16u en tweede stopplaats de carpool in Lummen om 16u30.

Schrijf je tijdig in.

 

 

 

bron:  clubbrugge.be

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.