Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Jupiler Pro LeagueSeason Kick-Off: Brugse Metten

21/07/2023
seasonkickoff

 

Morgen is het zover: de Season Kick-Off met Brugse Metten!

Een fantastische familiedag voor jong en oud. Hieronder lijsten we even op wat je allemaal mag verwachten.

 

Erin vliegen doen we om 12u00 met De KetnetBand op Parking Noord! Eén uur lang bezorgen ze de allerkleinste Clubfans de tijd van hun leven. Nadien komen DJ Merlo en DJ 5NAPBACK de boel op stelten zetten.

Club speelt morgen voor het eerst in de nieuwe home kit. Wil jij het nieuwe thuisshirt ook bemachtigen? Kom naar de uitgebreide Club Shop tent!

Voetballen? Dat doen we vanaf 15u00! In de allereerste thuiswedstrijd van ’23-‘24 neemt Blauw-Zwart het op tegen AZ Alkmaar. Abonnees hebben gratis toegang. Werd je abonnement nog niet geleverd? Dan kan je aan de hand van de QR-code via de Club App binnen. Geen abonnement of ticket? Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar!

Na de match is het tijd voor de signeersessie! Een handtekening of selfie met jouw favoriete speler scoren kan tussen 18u00 en 19u30. Stippel dankzij het plannetje hieronder jouw route alvast uit.

 

KUIER ROND OP JAN BREYDEL

Bij een dag vol plezier, voetbal en ambiance horen ook onze partners thuis waar jong en oud gezellig kunnen vertoeven. Voor de jongste Clubfans wordt er een echt Club Kidsdorp, powered by Vacansoleil, gebouwd en zorgt het voor uren speelplezier!

Maar ook aan de allergrootste fans werd gedacht. Leer levensreddende reanimatietechnieken en win een unieke ‘I Save Lives’- sleutelhanger. Feeling lucky? Kom naar ‘The wheel of fortune’ van Pepsico en wie weet val je in de prijzen. Of test jouw kennis en doe mee aan een quiz bij de stand van Eleven Sports. Kan jij goed inschatten? Dan is de stand van Van Mossel iets voor jou. Raad hoeveel ballen er in de wagen zitten en maak kans op één van de prijzen.

Ben je van plan om rond te kuieren op het terrein? Dan kom je de promoboys en girls met leuke gadgets tegen!

Wij zorgen voor de attracties, jullie voor de sfeer?

 

FCBIKE

Afzakken naar de Season Kick-Off is makkelijker met de fiets. Via FCBike voorziet Club Brugge Foundation extra fietsstallingen, fietsattracties én beveiligde fietsparkings met laadmogelijkheden voor e-bikes en vestiaires voor de helmen. De eerste 1891 fietsers krijgen een exclusief Club Brugge fietshesje!

 

REUSABLE CUPS

Club Brugge zet vanaf komend seizoen in op reusable cups. Je drankje bestel je nog steeds aan je favoriete bar en per beker betaal je €1,5 waarborg. Nog een drankje nuttigen? Ruil je oude beker(s) in aan de bar en je krijgt een drankje in een nieuwe beker zonder dat je opnieuw waarborg hoeft te betalen.

Geen dorst meer? Breng je beker(s) binnen en krijg de waarborg teruggestort op je Club ID of Blue Card.

VERKOOP JE ZITJE

Helaas op reis? Geef jouw zitje vrij via de Club App en ontvang een gratis consumptie op je Club ID wanneer je zitje door een andere fan wordt ingenomen. Geen zorgen, jouw streak om een Club ID Gold te bemachtigen gaat pas van start vanaf de eerste competitiewedstrijd tegen KV Mechelen.

 

BZL

BZL zal geen bus inleggen naar de Brugse Metten.  Logisch ook, iedereen wil wat anders.  Terwijl de ene supporter wat vroeger wil opgaan, zal de andere veel langer willen blijven hangen voor de signeersessie. Terwijl nog andere supporters enkel de wedstrijd willen zien. Er zijn teveel mogelijkheden, zodat het moeilijk is voor iedereen wat wils te organiseren.

Vandaar geen bus voor de Bugse Metten.

De eerste busrit zal voor de eerste competitiewedstrijd tegen KV Mechelen zijn op 30 juli. Be there!

 

PROGRAMMA

 

brugsemetten

 

Tot zaterdag in Jan Breydel?

 

Bron: clubbrugge.be

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.