Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Jupiler Pro LeagueRegistreer nu je bubbel!

09/07/2021
bubbel club

 

 

DE JUPILER PRO LEAGUE IS TERUG: REGISTREER NU JE BUBBELS!

 

De start van de Jupiler Pro League komt eraan en daar kijken we uiteraard allemaal naar uit. Echter het zal door de coronapandemie nog steeds niet zijn zoals weleer. Slechts een derde van het stadion mag gevuld worden en hiervoor dienen er weer bubbels gevormd te worden, Fcbubbels.

 

Club trapt zijn seizoen af thuis tegen KAS Eupen op 25/07. Een kleine twee weken later staat de derby tegen Cercle Brugge op het programma.

Voor de eerste twee thuiswedstrijden van het seizoen werkt Club opnieuw met de welbekende bubbels en een loting. Eén abonnee kan een bubbel aanmaken van minimum 1 tot maximum 8 supporters. Bestel jij voor je bubbel, zorg dan dat je voor iedere abonneehouder zijn/haar naam en ClubID nummer (terug te vinden op jouw abonnement of in de APP onder ‘Mijn Club’ – ClubID) bij de hand hebt. Elke fan ontvangt nadien zijn ticket op z’n persoonlijk mailadres.

Club loot iedere wedstrijd opnieuw uit alle supporters. Eerlijk en duidelijk.

Vrijdag 9 juli om 12 uur start de bubbelregistratie voor de thuiswedstrijd tegen Eupen. Registreren kan tot maandag 12 juli om 12 uur. De loting voor deze wedstrijd zal plaatsvinden in de dagen nadien. Voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge start de registratie op  donderdag 15 juli 12 uur. Deze registratieperiode loopt tot zondag 18 juli 12 uur. Ook voor deze wedstrijd volgt de loting in de week nadien.

 

Hoe je je bubbel kan vormen en registreren, lees je allemaal op de website van Club.

 

bron:  clubbrugge.be

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

Laatste nieuws

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.