Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

BZLJupiler Pro LeagueNog geen abonnement? Verleng nu!

10/05/2022
abonnement20222023

 

Anderhalf jaar lang was Jan Breydel een verlaten fort. Nog steeds is de harde tackle van het coronavirus voelbaar. Alles wordt met de dag duurder, behalve op Club. Vanaf vrijdag 6 mei kunnen abonnees hun zitje verlengen aan hetzelfde tarief!

Hoewel voetbal de belangrijkste bijzaak is in de wereld en we met z’n allen ongelofelijk snakten naar een vol stadion, was het niet voor iedereen evident om zijn vaste plaats opnieuw in te nemen. Naast de stress die de play-offs met zich meebrengen krijgen we ook massaal kopzorgen van de stijgende prijzen. Het Jan Breydelstadion zonder z’n 24.000 trouwe abonnees is een huis, maar geen thuis. Net daarom voert Blauw-Zwart geen stijging door en kunnen abonnees hun zitje aan hetzelfde tarief verlengen!

Bovendien wordt het geld van jouw Club ID Card automatisch terug opgeladen op jouw online Club ID en vervalt het dus niet. Meer nog: je kan het restbedrag van je Club ID gebruiken om je abonnement voor dit seizoen aan te kopen!

 

GRATIS ABONNEMENT!

Verleng jij jouw abonnement op de allereerste dag? Dan maak je kans om die volledig terugbetaald te krijgen. Blauw-Zwart selecteert maar liefst vijf trouwe fans die volgend seizoen elke thuismatch gratis mogen volgen. Hoe cool is dat niet?

 

TWIJFEL JE NOG?

Heb je vorig seizoen niet altijd gebruik kunnen maken van je abonnement en twijfel je om te verlengen? Geen nood. Voor elke match waarbij je niet aanwezig kan zijn heb je de mogelijkheid om jouw zitje te verkopen via “Verkoop zitje”. Zo kan je per match tot €58,50 terugvorderen wanneer een andere supporter jouw zitje koopt.

Daarnaast worden losse tickets wél duurder en is een abonnement de goedkoopste oplossing om een match van Club bij te wonen, ook al kan je er niet elke keer bij zijn!

 

WANNEER KAN IK VERLENGEN?

Jouw abonnement verlengen kan vanaf vrijdag 6 mei om 10u00. De traditionele voorrangsperiode loopt een maand later af, op maandag 6 juni om 23u59. Van vrijdag 10 juni om 10u00 t.e.m. zondag 12 juni om 23u59 geldt er een wisselperiode voor abonnees die liever een ander zitje willen innemen. Op maandag 13 juni om 12u00 start de verkoop voor mensen die zich voor 1 juni hebben ingeschreven op de wachtlijst. Op woensdag 15 juni om 10u00 gaan eventuele overige zitjes in vrije verkoop.

Businessabonnement? Verlengen kan t.e.m. 8 mei. Vanaf 2 mei kan je je aanmelden voor de vrije verkoop. Meer info vind je hier.

 

HOE KOOP IK EEN ABONNEMENT?

Je kan je abonnement + Club ID online aankopen. Eind juni wordt het abonnement naar je opgestuurd!

Vragen? AskClub.be

Belangrijk: In de benedenring van de Noord- en Oosttribune behoren vlaggen en rechtopstaand supporteren tot de sfeerbeleving.

 

HOE KOOP IK EEN ABONNEMENT?

Lukt het jou niet online? Dan kan je ook via BZL aan je abonnement geraken.

Stuur ons een mailtje en wij doen de rest.  Enkel voor leden van BZL uiteraard.

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.