Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

HomeLid wordenSF inloggen

SF inloggen

Als je je lid maakt bij een erkende supportersclub van Club Brugge KV, zoals Blauw-Zwart Limburg, word je automatisch lid van de supportersfederatie.

De supportersfederatie van Club Brugge KV is opgebouwd uit iets meer dan 60 erkende supportersclubs en heeft een verkozen bestuur voor de werking in goede banen te leiden. Voornamelijk houdt de federatie zich bezig met het organiseren van busreizen en de verdeling van tickets bij uitwedstrijden, met  het organiseren van supportersavonden, maar er zijn ook tal van andere initiatieven zoals de fandag, kerstmarkt, …

Op de website van de supportersfederatie kan je meer terugvinden over de werking van de federatie.

Ook hier kan je als lid een account maken en inloggen als lid van de federatie.

Eénmaal ingelogd kan je al je gegevens controleren die de supportersclub van jou heeft opgeslagen, je eID inlezen, een foto van je ClubID uploaden en eventuele contactgegevens wijzigen.

Voorts kan je via de website ook kaarten reserveren voor uitwedstrijden en kan je controleren hoeveel tickets je supportersclub beschikbaar heeft voor een komende uitwedstrijd.

Controleer ook hoeveel punten je verzameld hebt op de ranking van de supportersfederatie. Deze ranking bepaalt of je in aanmerking komt voor een ticket via je supportersclub of niet..

SF-ACCOUNT

Hoe inloggen op de site van de federatie?

  • Stap 1 :  Surf naar de site van de supportersfederatie
  • Stap 2 :  klik rechtsboven op ‘aanmelden’ en log je in indien je reeds een account hebt. Zo niet, moet je je eerst registreren.
  • Opmerking:  ‘Aanmelden’ gebeurt met je lidnummer binnen de federatie (federatienummer).
  • Stap 3 :  je krijgt een scherm waarin je je federatienummer moet invullen en je wachtwoord.  Je vindt je lidnummer om aan te melden hier
  • Ken je je wachtwoord niet (meer), kan je deze via de site terug laten resetten.
  • Stap 4 :  er wordt een link gestuurd naar het emailadres dat bij je supportersclub bekend is.  Ontvang je geen mail, contacteer dan je supportersclub want dan is er geen mailadres ingevuld, of hebben ze een verkeerd of oud mailadres van je. Controleer zeker eerst ook je map met ‘ongewenste mail’.
  • Stap 5 :  in je mailbox activeer je je SF-account door op de verkregen link te klikken. Kies vervolgens je wachtwoord en registreer je account.
  • Stap 6 :  Na het inloggen kom je op je persoonlijke pagina met je gegevens, je lidmaatschap en je punten en ranking.
  • Je gegevens kan je zelf steeds controleren/aanpassen. Bij ‘mijn gegevens’ moet je je eID zelf inlezen (sluit eerst je kaartlezer aan) en bij ‘mijn lidmaatschap’ kan je een foto uploaden van je ClubID.

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.