Even geduld...

 
DE PAUZEAfrit 32, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

HomeLid wordenSF inloggen

SF inloggen

Als je je lid maakt bij een erkende supportersclub van Club Brugge KV, zoals Blauw-Zwart Limburg, word je automatisch lid van de supportersfederatie.

De supportersfederatie van Club Brugge KV is opgebouwd uit iets meer dan 60 erkende supportersclubs en heeft een verkozen bestuur voor de werking in goede banen te leiden. Voornamelijk houdt de federatie zich bezig met het organiseren van busreizen en de verdeling van tickets bij uitwedstrijden, met  het organiseren van supportersavonden, maar er zijn ook tal van andere initiatieven zoals de fandag, kerstmarkt, …

Op de website van de supportersfederatie kan je meer terugvinden over de werking van de federatie.

Ook hier kan je als lid een account maken en inloggen als lid van de federatie.

Eénmaal ingelogd kan je al je gegevens controleren die de supportersclub van jou heeft opgeslagen, je eID inlezen en eventuele contactgegevens wijzigen.

Voorts kan je via de website ook kaarten reserveren voor uitwedstrijden en kan je controleren hoeveel tickets je supportersclub beschikbaar heeft voor een komende uitwedstrijd.

Controleer ook hoeveel punten je verzameld hebt op de ranking van de supportersfederatie. Deze ranking bepaalt of je in aanmerking komt voor een ticket via je supportersclub of niet..

SF-ACCOUNT

Hoe inloggen op de site van de federatie?

  • Stap 1 :  Surf naar de site van de supportersfederatie
  • Stap 2 :  klik rechtsboven op ‘account aanmaken’ of ‘aanmelden’ indien je reeds een account hebt
  • Opmerking:  ‘Aanmelden’ gebeurt met je lidnummer en je eerder gekozen wachtwoord
  • Stap 3 :  je krijgt een scherm waarin je je SF-lidnummer moet invullen en ‘Ik ben geen robot’ (reCAPTCHA) moet aanklikken.  Vind je lidnummer om aan te melden hier
  • Stap 4 :  er wordt een link gestuurd naar het emailadres dat bij je supportersclub bekend is.  Ontvang je geen mail, contacteer dan je supportersclub want dan is er geen mailadres ingevuld, of hebben ze een verkeerd of oud mailadres van je. Controleer zeker eerst ook je map met ‘ongewenste mail’.
  • Stap 5 :  in je mailbox activeer je je SF-account door op de verkregen link te klikken. Kies vervolgens je wachtwoord en registreer je account.
  • Stap 6 :  Na het inloggen kom je op je persoonlijke pagina met je punten en ranking.  Als je rechtsboven klikt op memberzone, kan je bij ‘mijn gegevens’ je persoonlijke gegevens controleren/aanpassen en je eID zelf inlezen (sluit eerst je kaartlezer aan).

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.