Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

HomeLid wordenEID inlezen

eID inlezen

Om ‘Actief’ te zijn voor uitwedstrijden, moet je je eID (identiteitskaart) inlezen op de site van de federatie.

Dit is een verplichting voor iedereen die een kaart wenst te bestellen voor een wedstrijd van Club Brugge.  Is je eID niet ingelezen kunnen we administratief gewoon geen kaart bestellen voor u.  Alles werkt al even met een online bestelsysteem en is je eID niet ingelezen, laat het systeem dit simpelweg niet toe !

Er wordt dan GEEN ticket voor je besteld.  Uiteraard is dit ook belangrijk voor je ranking voor uitwedstrijden met beperkt aantal kaarten!

BZL maakt hierin geen uitzonderingen. Niet in orde, is dus PECH !

Let hiermee op, want dit is voor velen nog een struikelblok.

Als je identiteitskaart vernieuwd is of je oude ID is voorbij zijn geldigheidsdatum of ben je verhuisd, dan moet deze opnieuw ingelezen worden, ook al heb je deze vorig seizoen nog laten inlezen.  Is je eID in een nieuw seizoen niet gewijzigd of nog steeds geldig, moet deze niet opnieuw worden ingelezen.

Er zijn altijd hardleerse leden bij die niet in orde zijn !

Je eID inlezen kan je makkelijk zelf doen. Een kaartlezer vind je aan een democratische prijs in de betere supermarkten of elektrowinkels.

Het volstaat de juiste software te installeren op je computer en op de site van de supportersfederatie je eID in te lezen.

De beste ervaringen hebben we met Google Chrome als provider en de eID Chrome Extension toe te voegen aan je Google Chrome.

EID INLEZEN

Hoe mijn eID zelf inlezen?

Surf naar www.supportersfederatie.be en klik bovenaan op ‘Aanmelden’.

Vind je lidnummer om aan te melden hier

Klik in de menu op ‘Member zone’ en ‘Mijn persoonlijke gegevens’

Controleer, vul aan en/of verbeter eventueel je gegevens en klik op ‘Bewaren’

Zorg dat je eID kaartlezer aangesloten is en klik op ‘EID inlezen’.

Volg de opgegeven instructies op je scherm.

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

Laatste nieuws

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.