Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Jupiler Pro LeagueKortrijk-Club: info

17/01/2022
kortrijk info

 

Vermits er nog geen nieuwe versoepelingen op til zijn betreft de huidige coronamaatregelen, kunnen we uiteraard niet zeggen of publiek toegelaten zal zijn bij deze competitiewedstrijd. De huidige maatregelen waarbij er geen publiek toegelaten wordt, gelden tot en met 28 januari 2022.

Als er al versoepelingen zouden aankomen en er terug publiek toegelaten wordt, is het absoluut nog niet zeker dat ook direct bezoekers zullen toegelaten worden. Mogelijks wordt er eerst nog zonder bezoekende supporters gespeeld. Het is dus koffiedik kijken wat er beslist zal worden.

 

Maar omdat dit pas later beslist wordt en direct erna al de competitiewedstrijd in Kortrijk gepland staat, willen we toch al een lijst hebben van mogelijke geïnteresseerden die de verplaatsing naar Kortrijk willen en kunnen maken en zich dus onder voorbehoud van de coronamaatregelen willen inschrijven.

 

Zondag 30 januari 2022, 21.00u

 

Opgelegde voorwaarden:

  •        Afhankelijk van de coronamaatregelen
  •        Combiregeling, dus bus verplicht
  •        Covid Safe Ticket –> volledig gevaccineerd voor minstens 14 dagen of negatieve PCR test < 48 uur geleden

 

Opstapplaatsen bus:

DP: 17.00u  ; CPL:  17.30u 

 

Onderstaande info is onder voorbehoud van de coronamaatregelen en van de verdere info die we moeten krijgen van de SF.

Beschikbare tickets voor de Club-supporters: 844 zitplaatsen

Beschikbare tickets BZL:  NTB

Waarde federatie:  3 punten

 

Prijs ticket:

zitplaatsen:        € 21  (-12j: € 11)

 

Let op: Je Covid Safe Ticket zal door de verantwoordelijke van BZL voor het opstappen in Tongeren moeten gecontroleerd worden door een scan.  We beseffen dat dit persoonlijke informatie is en we staan hier zelf helemaal niet achter omwille van ieders privacy, maar we gaan hier niet onderuit komen.  Wees hierop dus voorbereid!  Ben je niet akkoord hiermee, dan is dit uiteraard je volste recht, maar besef dan dat we je niet kunnen meenemen. We gaan er dus vanuit dat indien je een ticket bestelt en aanvaardt, dat je akkoord gaat met een scan van je Covid Safe Ticket of controle van je negatieve PCR-test.

 

Tickets reserveren enkel en alleen via tickets@bzl12.be

Tickets reserveren tot uiterlijk zondag 23 januari 2022, 12u

 

Per besteld ticket dient een voorschot van € 20 betaald te worden via overschrijving op rekening BE39833543670819, met vermelding van “Kortrijk + uw naam”.

 

Info:

  • De kantine is open bij opening van het stadion
  • Kantine sluit 15 minuten na begin 2de helft
  • Cash
  • Algemeen rugzakken- en handtassenverbod
  • Vlaggen en banners bovenaan de tribune, aan de verticale glaswand, niet voor de reclameborden.

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.