Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Conference LeagueKoop jouw mini-abo voor de Conference League

04/09/2023
miniabocol
KOOP VANAF 5 SEPTEMBER JOUW MINI-ABO VOOR DE UEFA CONFERENCE LEAGUE

 

Na drie voorrondes waarin we AGF Aarhus, KA Akureyri & CA Osasuna uitschakelden, wacht nu de groepsfase van de UEFA Conference League. Klaar voor opnieuw onvergetelijke Europese avonden in Jan Breydel? Ontdek hier alle info rond de mini-abonnementen!

 

In de groepsfase volgen de ontmoetingen met Beşiktaş JK, FK Bodø/Glimt & FC Lugano. De eerste wedstrijd? Dat is meteen een stevige confrontatie in Jan Breydel. Op donderdag 21 september ontvangen we de Turkse topclub Beşiktaş!

 

 

TIMINGS

 

Ben jij abonnee? Dan krijg jij vanaf dinsdag 5 september om 12u00 als allereerste de kans om jouw mini-abonnement aan te kopen. Tot en met maandag 11 september kan jij profiteren van jouw voorrang!

Zit jij tijdens deze Conference League-wedstrijden liever op een ander zitje? Maak dan gebruik van de wisselperiode op woensdag 13 september.

Let op! Deze wisselperiode loopt die dag van 10u tot 17u!

Vanaf woensdag 13 september om 17u krijgen ook personen met een Club ID voorrang om hun ticket te bemachtigen. Hun voorrang loopt tot donderdag 14 september.

Op vrijdag 15 september gaan alle resterende mini-abonnementen in vrije verkoop voor geregistreerde fans.

 

CASHBACK

 

Kocht jij jouw ticket voor Club – CA Osasuna én koop je nu een mini-abonnement voor de groepsfase? Dan krijg je zoals eerder gecommuniceerd jouw ticket terug in cashback. De cashback zie je binnenkort verschijnen op jouw Club ID!

Surf dinsdag 5 september vanaf 12u00 naar tickets.clubbrugge.be om jouw mini-abonnement aan te schaffen!

 

Lukt het niet via jouw account om een kaart aan te schaffen, dan doet BZL het voor jou.

Reserveer je mini-abo dan via tickets@bzl12.be

 

Bron:  clubbrugge.be

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.