Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Champions LeagueJan Breydel uitverkocht

12/09/2019
SF inloggen

Voor het eerst in de Brugse geschiedenis is het Jan Breydelstadion voor de groepsfase van de Champions League volledig uitverkocht voor de start van de vrije verkoop. De voorrangsperiode voor abonnees zorgde voor een stormloop op tickets. In combinatie met de UEFA-aanvragen raakte het stadion in een mum van tijd uitverkocht.

De trouwste fans – de abonnees – verzekerden zich zo goed als allemaal van hun eigen plaatsje voor deze absolute toppers. Ook vanuit de UEFA was er heel wat interesse om naar Brugge af te zakken, waardoor alles uitverkocht geraakte alvorens de start van de vrije verkoop.

Uitverkocht dus! Wie nog een kaartje wenst voor een Champions League thuiswedstrijd, is eraan voor de moeite. Ook BZL heeft geen enkel ticket meer op overschot.

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.