Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Champions LeagueInfo voor de fans in Parijs

05/11/2019
Neymar PSG

 

Info voor de meereizende fans naar Parijs

Hieronder kan je de praktische info vinden over het stadion en de verplaatsing.

 

GEEN MEETINGPOINT

In Parijs is er geen vast meetingpoint voorzien voor de fans. Gezien de meeste fans met bussen komen, is enkel de parking verplicht voor de bezoekende bussen. Die parking is voorzien op Géo André, net naast het bezoekersvak, waar 30 plaatsen voorzien zijn. Om daar te kunnen parkeren is een parking pass nodig. De parking gaat open vanaf 10u op woensdagmorgen en sluit om 17u30.

 

TRANSPORT IN DE STAD

Om tot aan het stadion te gaan wordt aangeraden om enkel metrolijn 9 te gebruiken. Op deze lijn moet afgestapt worden aan “Porte de Saint Claud”-station.

Van hieruit neem je de Avenue de la Porte de Saint Clou om dan via de “Rue du Commandant Guilbaud” tot aan de ingang van het bezoekersvak te komen.

 

IN HET STADION

Via gate V kunnen de Clubsupporters vanaf 18u toegang krijgen tot de vakken 101, 102 (benedenring) en vakken 301, 302 (bovenring). Ook personen met een handicap kunnen plaats nemen in het bezoekersvak, iemand van de veiligheidsdienst zal hen begeleiden.

In het stadion is roken verboden. Ook rugzakken zijn niet toegelaten en alcohol is niet te verkrijgen. Vlaggen en banners van maximaal 1m hoog zonder stok zijn toegelaten.

Na de wedstrijd zullen de Brugse fans normaal 30 minuten in het vak moeten blijven.

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.