Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Champions LeagueInfo voor de fans in madrid

29/09/2019
Bernabeu BZL12

Enkele duizenden Clubfans vertrekken op maandag en dinsdag richting de Spaanse hoofdstad, om de wedstrijd in het mythische Bernabeu tussen Real en Club bij te wonen. Hieronder kan je de praktische info vinden over het stadion, het meetingpoint en vervoer in de stad.

MEETINGPOINT AVENIDA BRAZIL

Net zoals in Linz is er ook in Madrid geen verplicht meetingpoint. Wel kan verzameld worden in Avenida Brazil, op zo’n 10 minuten wandelen van het stadion. Wie wil kan van daaruit te voet naar het stadion gaan. Overdag kan je terecht op de Plaza Mayor, waar de supporters net zoals vorig seizoen zullen verzamelen.

TRANSPORT IN DE STAD

De metro is de snelste manier om je te verplaatsen in Madrid. Meer info hier. Wie de taxi gebruikt, moet opletten dat de teller loopt vanaf het begin. Er zijn meer dan 15.000 taxi’s in de stad, die je kan herkennen door de rode diagonale band op de voorzijde, met daarin het logo van de stad Madrid.

IN HET STADION

Real vraagt de Clubfans zo’n 2 uur voor de wedstrijd aanwezig te zijn in het stadion. De ingang voor bezoekende fans is via Toren D te bereiken, aan de Noordkant van het stadion. Daar kunnen fans na een grondige fouillering en een controle van de identiteitskaart en het ticket door private bewaking en politie door de tourniquets naar hun vakken via elektrische roltrappen.

In het stadion zijn volgende voorwerpen niet toegelaten: Alcohol, rugzakken, koffers, handtassen, vlaggen met stok, vlaggen en banners die groter zijn dan 2m op 1m, pyrotechnisch materiaal, wapens, grote paraplus, selfie sticks, geluidsversterkende middelen.

Personen met een handicap/beperking moeten via Gate 51, naast het bezoekersvak, naar binnen. De plaatsen voor hen zijn onder het bezoekersvak.

Vanaf 2 uur voor de wedstrijd is de bar in het stadion open. Na de wedstrijd zullen de Clubfans zo’n 10 minuten moeten wachten vooraleer ze naar buiten kunnen.

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.