Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Conference LeagueInfo Beşiktaş JK

28/11/2023
beşiktaş away

 

Afhalen tickets

 

De supporters die de verplaatsing naar Beşiktaş maken zullen hun tickets ter plaatse dienen af te halen.

De afhaling gebeurt individueel bij de bestuursleden van de supportersfederatie, op vertoon van zijn persoonlijke identiteitskaart.

 

De tickets zullen verdeld worden in “Bar Rasputin”.  (Şehit Muhtar, Mis Sk. No:20/A, 34435 Beyoğlu/İstanbul)

==> Link naar Google Maps:  https://maps.app.goo.gl/SZ6YJxknwcNtuvch7

Deze bar ligt op ongeveer 250m van het Taksimplein.

De verdeling zal gebeuren tussen 14u en 16u30. 

 

Opgelet:

De verdeling gebeurt individueel (ieder individu krijgt zijn eigen ticket op vertoon van zijn persoonlijke identiteitskaart, dwz iemand die zich aanbiedt met meerdere identiteitskaarten, zal enkel zijn eigen ticket ontvangen!)

 

Place to be

 

The place to be? Taksim Square. Veel grote en bekende straten met winkels, restaurants, hotels, cafés, disco’s, .. monden uit in het Taksimplein. Het plein wordt ook wel het hart van het moderne Istanboel genoemd. Zowel overdag als ’s nachts is het er druk.

 

Tüpraş Stadyumu

 

De beste manier om aan het stadion te geraken is meedoen met de fan walk onder politiebegeleiding. Verzamel om 18u30 lokale tijd, dus twee uur later dan in België, aan het Taksim Gezi Hotel. Van daaruit is er een fanwalk naar het stadion, zo’n tien minuutjes wandelen.

 

Het bezoekersvak van het Tüpraş Stadyumu (Voorheen: Vodafone Park) gaat twee uur voor de wedstrijd open, om 18u45 lokale tijd.

 

Weet dat er in het stadion geen lockers aanwezig zijn, geen handtassen of rugzakken zijn toegelaten en er ook geen alcohol wordt geschonken. Dronken fans kunnen mogelijks geweigerd worden.

Personen met een handicap verzamelen om 19u00 voor de K-5-Gate en worden dan onder begeleiding van de stewards naar het bezoekersvak geleid.

 

 

Tot in Istanbul?

 

 

Bron:  supportersfederatie.be  en clubbrugge.be

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.