Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Champions LeagueGeen extra tickets voor RB Leipzig

17/09/2021
CL Leipzig en City

 

Een korte update over de volgende verplaatsingen in de Champions League.

 

RB Leipzig-Club Brugge

 

Slecht nieuws:  Er worden GEEN extra tickets voorzien voor deze wedstrijd.  De Club-supporters zullen in Leipzig slechts 1115 tickets krijgen en daar blijft het bij.  Er werd gehoopt en onderhandeld voor extra tickets, maar daar is nu een einde aan gekomen. Leipzig geeft niet toe.

De federatie verdeelt hiervan 725 tickets (65%) en de overige worden verdeeld via de partner van Club (Keolis).

 

Club organiseert op dit moment ook FCB shuttles naar RB Leipzig voor de Club supporters met opstapplaatsen over heel het land. Dit zijn de overige 35% aan tickets die de federatie niet verdeelt. Je kan je hier ook voor inschrijven en via hun een kaart bemachtigen:

 

https://www.clubbrugge.be/nl/nieuws/met-fcb-shuttle-naar-rb-leipzig-club-brugge

 

Dit weekend zal BZL iedereen op de hoogte brengen betreft zijn/haar bestelde ticket voor Leipzig.

 

Vermits BZL geen bus zal inleggen, rekenen we bij iedereen op eigen vervoer.  Wens je toch met een bus mee te gaan, kan je terecht bij de 3 supportersclubs die wel een bus inleggen naar Leipzig:  SC 35 Herzele én SC 59 Torhout (zonder overnachting) of SC 43 Oostakker (met overnachting).  We kunnen je zeker helpen om met hun in contact te komen.

 

Manchester City-Club Brugge

 

Maandag en dinsdag zullen de veiligheidsdiensten van Club een bezoek brengen aan Manchester City voor de concrete informatie rond de verplaatsing naar Manchester.  We verwachten hier dus volgende week meer informatie over en houden jullie uiteraard zeker op de hoogte. Wordt vervolgd.

 

PSG-Club Brugge

 

Nog geen informatie.

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.