Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

BZLJupiler Pro LeagueDraag je mondmasker!

01/12/2021
mondmasker club

bron foto: clubbrugge.be

 

 

Een oproep van onze geliefde Club:  

 

Awaydays!

 

Away days are the best days.

Beste supporters, jullie steun afgelopen weekend in en tegen Racing Genk was hartverwarmend. 90 minuten lang voelde de ploeg zich gesteund door onze twaalfde man.

Laat ons er samen voor zorgen dat we die steun ook de komende maanden kunnen voelen en draag alstublieft jullie mondmasker.

 

In de ons omringende landen worden heel wat wedstrijden afgewerkt zonder publiek. Een nare droom die we als Blauw-Zwarte familie niet willen herbeleven. Wij krijgen als Belgische voetbalwereld de kans om te blijven spelen in volle stadions en daar zijn we dankbaar voor. We willen jullie dan ook met de meeste aandrang vragen om op altijd, zowel thuis als op verplaatsing, jullie mondmasker aan te houden in de tribunes. Alleen zo slagen we erin om onze strijd voor een derde landstitel op rij samen te kunnen blijven beleven!

 

Van harte bedankt.

 

 

Draag dus steeds je mondmasker tijdens de wedstrijd !

 

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

Laatste nieuws

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.