Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Beker van BelgiëCroky Cup: 1/2 de finale tegen Gent

17/01/2022
halve finale beker

 

Croky Cup:  1/2de finale : KAA Gent-Club

 

Club speelt net als bij de achtste en de kwartfinales, opnieuw twee keer in één week tijd tegen dezelfde tegenstander. Deze keer tegen KAA Gent.  Een eerste maal op woensdag 2 februari voor de heenwedstrijd van de halve finale van de beker van België en later in het weekend voor de competitie op speeldag 26 in eigen huis.

De terugwedstrijd van de halve finale wordt gespeeld op woensdag 2 maart. Beide halve finales gaan door om 20u45.

 

Vermits er nog geen nieuwe versoepelingen op til zijn betreft de huidige coronamaatregelen, kunnen we uiteraard niet zeggen of publiek toegelaten zal zijn op deze bekerwedstrijden.

De huidige maatregelen waarbij er geen publiek toegelaten wordt, gelden tot en met 28 januari 2022.

Als er al versoepelingen zouden aankomen en er terug publiek toegelaten wordt, is het absoluut nog niet zeker dat ook direct bezoekers zullen toegelaten worden. Mogelijks wordt er eerst nog zonder bezoekende supporters gespeeld. Het is dus koffiedik kijken wat er beslist zal worden.

 

Maar omdat dit pas later beslist wordt en kort erna al de heenwedstrijd in Gent gepland staat, willen we toch al een lijst hebben van mogelijke geïnteresseerden die de verplaatsing naar Gent willen en kunnen maken en zich dus onder voorbehoud van de coronamaatregelen willen inschrijven.

 

Vermeld bij je inschrijving voor de beker van België HEEL DUIDELIJK dat het gaat om de bekerwedstrijd tegen Gent om vergissingen te vermijden.

 

Woensdag 2 februari 2022, 20.45u

 

Opgelegde voorwaarden:

  •        Afhankelijk van de coronamaatregelen
  •        Combiregeling, dus bus verplicht
  •        Covid Safe Ticket –> volledig gevaccineerd voor minstens 14 dagen of negatieve PCR test < 48 uur geleden

 

Opstapplaatsen bus:

DP: 17.15u  ; RH:  17.45u 

 

Beschikbare tickets voor de Club-supporters: nog te bepalen

Beschikbare tickets BZL:  nog te bepalen

Waarde federatie:  nog te bepalen

 

Prijs ticket:

zitplaatsen:        nog te bepalen

 

Let op: Je Covid Safe Ticket zal door de verantwoordelijke van BZL voor het opstappen in Tongeren moeten gecontroleerd worden door een scan.  We beseffen dat dit persoonlijke informatie is en we staan hier zelf helemaal niet achter omwille van ieders privacy, maar we gaan hier niet onderuit komen.  Wees hierop dus voorbereid!  Ben je niet akkoord hiermee, dan is dit uiteraard je volste recht, maar besef dan dat we je niet kunnen meenemen. We gaan er dus vanuit dat indien je een ticket bestelt en aanvaardt, dat je akkoord gaat met een scan van je Covid Safe Ticket of controle van je negatieve PCR-test.

 

Tickets reserveren enkel en alleen via tickets@bzl12.be

VERMELD BIJ JE INSCHRIJVING DUIDELIJK DAT HET GAAT OM DE BEKERWEDSTRIJD TEGEN GENT!

 

Tickets reserveren tot uiterlijk woensdag 26 januari 2022, 20u

 

Per besteld ticket dient een voorschot van € 20 betaald te worden via overschrijving op rekening BE39833543670819, met vermelding van “Gent Beker + uw naam”.

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.