Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Conference LeagueCoL: Club ontmoet KA Akureyri

05/08/2023
Conference League - 3de voorronde

 

Club neemt het in de volgende fase van de UEFA Conference League op tegen het IJslandse KA Akureyri. De IJslanders wonnen in de heenwedstrijd met een overtuigende 3-1 en speelden 2-2 gelijk in de terugwedstrijd tegen de Ieren uit Dundalk.

De heenwedstrijd tegen KA Akureyri vindt plaats op donderdag 10 augustus om 20:00 in Jan Breydel en één weekje later trekt Blauw-Zwart richting IJsland.

KA Akureyri werkt momenteel hun Europese wedstrijden af in het Framvöllur Stadion in Reykjavik.

 

TICKETINFO

 

CLUB-KA AKUREYRI:  don 10/8, 20u

 

Voor de abonnees is het simpel: de wedstrijd is inbegrepen in jouw abonnement. Je komt Jan Breydel binnen door jouw abonnement te scannen aan de poorten en wandelt zo door naar jouw plaats. Kan je er jammer genoeg niet bij zijn? Geef dan jouw zitje vrij en krijg als compensatie een drankje wanneer jouw stoel ingenomen wordt door iemand anders.

 

CLUB ID & VRIJE VERKOOP

Club ID en je wil de wedstrijd graag live bijwonen? Koop dan vanaf nu jouw ticket! Tot en met zondag 6 augustus krijgen alle Club ID’s de kans om hun zitje te bemachtigen. Indien er nog stoelen vrij zijn, gaan deze vanaf maandag 7 augustus in de vrije verkoop.

Enkel accounts die aangemaakt werden voor de loting kunnen tickets kopen.

 

KA AKUREYRI-CLUB:  don 17/8, 20u

 

Ticketinfo volgt later.

 

 

Bron:  clubbrugge.be

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.