Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Conference LeagueCoL-Awaydays: KA Akureyri-Club

16/08/2023
CoLawaydays Akureyri

 

Conference League 3de voorronde

KA Akureyri – Club

 

Donderdag 17 augustus 2023, 20.00u

Laugardalsvöllur, Reykjavik  (Nationaal stadion)

 

Ticketprijs:  17 €

 

Toegekende punten federatie:  5 punten

 

De aanwezige supporters voor deze wedstrijd dienen op wedstrijddag (DONDERDAG) hun ticket af te halen 1u voor aanvang van de wedstrijd aan de bezoekersingang van het nationaal stadion te Reykjavik : “Laugardalsvöllur”-stadion.

 

Net zoals bij de wedstrijd in Aarhus, zullen de tickets weer ter plaatse verdeeld worden door de mensen van de supportersfederatie in samenwerking met veiligheid van Club. Op vertoon van je identiteitskaart zal je naam aangekruist worden op aanwezigheidslijst en zal je het ticket ontvangen.

In Aarhus is gebleken dat dit een noodzaak is, aangezien achteraf gebleken is dat bijna 8% van de ingeschrevenen niet aanwezig was op de wedstrijddag.  Er worden dus bij enkelingen tickets besteld om hun puntenaantal op te krikken, maar niet om naar de wedstrijd zelf te gaan. Dit kan uiteraard niet.

De afwezigen krijgen geen punt voor die wedstrijd, zijn hun geld voor het bestelde ticket kwijt en staan uiteraard ‘genoteerd’ bij de federatie.

Bestel dus enkel een kaart als je effectief de wedstrijd zal bijwonen.

 

Iedere aanwezige dient zich PERSOONLIJK aan te melden met zijn eigen identiteitskaart! Een kaart voor iemand anders afhalen, lukt dus niet.

Het verdelen van de tickets begint 1u voor aanvang van de wedstrijd (17u plaatselijke tijd dus, want de wedstrijd start om 18u plaatselijke tijd)

 

Volgende nrs kan je contacteren in geval van problemen:

Sofie : +32 473 64 63 40

Philippe : +32 497 45 63 57

 

Veel plezier en breng de kwalificatie mee  🙂

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

Laatste nieuws

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.