Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Jupiler Pro LeagueClub Kampioen !

16/05/2020
Kampioen Club Brugge

 

De Algemene Vergadering van de Pro League riep Club Brugge vrijdag uit tot Belgisch kampioen van het seizoen 2019-2020. Hoewel de competitie wegens de coronacrisis een speeldag voor het einde van de reguliere fase werd stopgezet en er geen play-offs volgden, steekt blauw-zwart verdiend zijn zestiende titel op zak.

 

Club Brugge is landskampioen van het seizoen 2019-2020. Het is voor Club de 16e titel in de geschiedenis. Club had na 29 speeldagen een voorsprong van liefst 15 punten op eerste achtervolger AA Gent.

 

PROFICIAT, CLUB !!

 

Blauw-zwart vierde dat op gepaste wijze: het liet een gigantische wolk blauwe rook opstijgen vanuit het Jan Breydelstadion. Leuk !

 

Club Brugge organiseert op 17 mei een virtuele kampioenenshow

 

Vanwege de coronacrisis kan Club Brugge de zestiende landstitel niet met een groots supportersfeest vieren. Maar om dat verlies goed te maken, organiseert blauw-zwart zondag een virtuele kampioenenshow.

De show start zondag om 17u30 en zal te volgen zijn via Facebook en YouTube. Op zijn website geeft Club meer uitleg. “We trappen af met een heuse titelmatch! Voel jij de stress al opkomen? Stijn De Groote, Rik Verheye en Leo Van der Elst zorgen voor de volledige omkadering vanuit onze studio. Bij winst vieren we nadien op de beats van DJ Clinton Mata én natuurlijk samen met jullie, de beste supporters van de wereld!”, luidt het.

“Zo zullen alle spelers en supporters nadien intunen op onze Zoom party. Zo is de volledige Clubfamilie nog dichter bij elkaar op deze speciale dag. Trommel je vrienden op en ontmoet elkaar op ons virtuele feestje! Genoeg op de planning om er een geweldige dag van te maken! Tot zondag!”

 

Tune in !!

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

Laatste nieuws

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.