Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Jupiler Pro LeagueClub is life: alles over de aboverkoop

12/04/2023

 

In goeie en slechte tijden. Thuis en op verplaatsing. In volle zon en gietende regen. Club is Life.
Je plekje in je tweede thuis ook voor volgend seizoen vastleggen? Dat kan al vanaf donderdag 13 april.
Ontdek hieronder alle info!

 

Telkens opnieuw is het verlangen naar dat speciale gevoel van een matchdag. De stadionlichten in de verte, de supportersmassa in de omliggende straten, de geur van hamburgers en frieten, de slok van die eerste pint, in elkaars armen vliegen bij die ene goal… hier leven we allemaal voor. Club is Life.

EARLY BIRD? DA’S KORTING!

 

Vanaf donderdag 13 april om 14u00 krijgt elke abonnee de kans om zijn of haar zitje in Jan Breydel te verlengen aan Early Bird-tarief. Dat is maar liefst 5% goedkoper tegenover de prijzen in de reguliere voorrangsperiode. Vroege vogels vangen dus weldegelijk de dikste wormen!

Net zoals afgelopen seizoenen is een Club ID verplicht en ontvang je na aankoop €25 startbedrag terug in cashback. Cashback, cashback, cashback. De 5% die je krijgt bij elke aankoop bij Blauw-Zwart, die blijft. Daarnaast krijg je nog eens 60 cent teruggestort op je Club ID per drankje besteld tot 30 minuten voor aftrap.

En dat is niet alles: ook de thuismatchen van Club NXT & Club YLA worden volgend seizoen gratis aangeboden bij het Club ID-membership.

 

aboprijzen 2023

 

90% AANWEZIGHEID? GOLDEN CLUB ID!

 

Ben jij iemand die 90% van de matchen aanwezig is of iemand die via ‘Verkoop je Zitje’ z’n stoel verkoopt aan een andere fan wanneer dat eens niet lukt ? Dan belonen we je in het seizoen 2024-2025 met een Golden Club ID waar je nog eens van éxtra voordelen zal kunnen profiteren!

Wist je trouwens dat je als Club ID-houder je kleine spruit lid kan maken van de Club Kids en 50% cashback krijgt op de prijs? De Kids memberships zitten in een nieuw jasje en bevatten een programma boordevol unieke en leuke activiteiten.

 

TIMINGS

 

De Early Bird periode loopt van 13 april tot en met 28 april. De reguliere voorrangsperiode voor abonnees start op woensdag 3 mei. Vanaf dan heb je nog drie weken, tot en met woensdag 24 mei, om ‘joen plekke’ vast te leggen vooraleer een andere Club Brugge-fan die mogelijkheid krijgt. Tussen woensdag 31 mei en vrijdag 2 juni volgt een wisselperiode voor abonnees die liever een ander vrij zitje innemen en nog niet verlengd hebben. Maandag 5 en dinsdag 6 juni is het de beurt aan de personen op de wachtlijst, vanaf woensdag 7 juni volgt dan een eventuele vrije verkoop.

 

2023 timing

 

VOORDEELTARIEVEN ANDERSVALIDEN/KIDS/STUDENTEN

 

Zoals altijd gelden er voordeeltarieven voor de andersvaliden en hun begeleider, voor de Club Kids en voor de studenten.

 

2023 voordeeltarieven

 

2023 tarieven kids

 

2023 tarieven student

 

 

BESTELLEN VIA BZL

 

Uiteraard kan je ook nu weer je abonnement bestellen via BZL.  Het makkelijkste en het snelste geholpen ben je uiteraard als je je abo online bestelt via tickets.clubbrugge.be, maar je kan ook bestellen via je supportersclub.  Stuur een mailtje naar tickets@bzl12.be met je vraag betreft jouw abo en BZL doet de rest.

 

 

 

Vragen? AskClub.be

Info over memberships? memberships.clubbrugge.be

Abonnement aankopen vanaf 13 april? tickets.clubbrugge.be

 

 

bron: clubbrugge.be

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.