Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Champions LeagueClub-Benfica: ticketverkoop gestart

25/11/2022
Club Benfica

 

 

TICKETVERKOOP CHAMPIONS LEAGUE START 25 NOVEMBER

 

 

Na de historische groepsfase kwam Benfica uit de trommel als onze tegenstander in de achtste finales van de UEFA Champions League. Ben jij er op woensdag 15 februari bij wanneer de Portugezen afzakken naar Jan Breydel voor de heenwedstrijd?

 

Ontdek hier alle ticketinformatie!

 

Abonnees krijgen bijna twee maand de tijd om hun zitje vast te leggen. De voorrangsperiode begint nu vrijdag 25 november om 10u00 en loopt af op zondag 22 januari om 23u59.

 

Wil je die topmatch als abonnee vanop een ander vrij zitje meemaken? Dan kan je dit aangeven in de wisselperiode tussen vrijdag 27 januari 14u00 en zondag 29 januari om 23u59.

 

Daarna, vanaf maandag 30 januari om 14u00 is het de beurt aan alle fans die in het bezit zijn van een Club ID. Indien er nog plaatsen over zijn gaan deze in vrije verkoop op vrijdag 3 februari om 14u00.

Nog geen Club ID? Naast de €25 die je meteen krijgt teruggestort, ontvang je ook 5% cashback voor elke aankoop (tickets, hamburger, drank, shirt, ..) bij Club Brugge!

 

Bestel tijdig je ticket online ( tickets.clubbrugge.be ) of via BZL ( tickets@bzl12.be ) !

 

Ticket bestellen via BZL kan tot uiterlijk woensdag 18 januari 2023, 20u.

 

 

club benfica voorverkoop

 

 

 

bron:  clubbrugge.be

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.