Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Champions LeagueCL – Awaydays

01/09/2019
Champions League BZL

CL met PSG, Real en Galatasaray in onze poule! Op naar de volgende ronde! Maar voor het zover is, wat praktische info voor de uitwedstrijden…. De speeldata zijn ondertussen ook bekend en op het internet te vinden.

UITWEDSTRIJDEN:

Voor PSG leggen we een bus in, de andere 2 wedstrijden (Madrid en Galatasaray) is met eigen vervoer of via een reispartner van Club Brugge.

Tickets voor de 3 uitwedstrijden kan je bestellen via BZL, maar enkel en alleen via mail naar tickets@bzl12.be !!!

Geen FB-inschrijvingen!

Het aantal beschikbare kaarten voor deze 3 uitwedstrijden of de prijs van de tickets is nog niet bekend. Als we hierover meer weten, laten we het jullie zeker weten. We hopen uiteraard op veel tickets!
We geven echter aan niemand een garantie op een ticket. Alles hangt uiteraard af van de beschikbare aantallen. De individuele Europese puntenranking wordt uiteraard zoals altijd gevolgd.

Wat wel zeker is, is dat je een geldige membercard moet hebben bij Club Brugge (Cus-nummer) en dat je paspoort moet ingelezen zijn op de website van de federatie.
Als extra gaan we zeker een kopie van je paspoort nodig hebben om voor te leggen aan de verantwoordelijke instanties. Stuur deze dan zeker ook mee met je mail!

Verdere info volgt….

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.