Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Champions LeagueCL – Awaydays: Manchester City-Club

22/09/2021
CLawaydays City

 

Manchester City – Club

 

Woensdag 3 november 2021, 21u

 

Een afvaardiging van Club Brugge is deze week 2 dagen ter plaatse geweest voor de afspraken betreft de verplaatsing naar City.

Nog niet alle info is reeds concreet, zo is er bijvoorbeeld nog geen duidelijkheid over de ticketprijs.

 

Wat is er wel al concreet?

De Club-supporters krijgen in eerste instantie 2700 tickets toegewezen.  Misschien wordt dit aantal later nog verhoogd, maar het is nog veel te vroeg om hier iets over te zeggen.

65% hiervan zal door de federatie verdeeld worden, de resterende tickets (35%) zullen via de reispartners van Club gaan.

65% van 2.700 tickets = 1.755 tickets via de supportersclubs.  Voor BZL betekent dit voorlopig 58 à 59 kaarten (juiste aantal moet nog bevestigd worden).

 

Inschrijven voor deze wedstrijd enkel en alleen via tickets@bzl12.be

 

Let op !

Voor reizen naar het Verenigd Koninkrijk is vanaf 1 oktober een internationale reispas (paspoort) noodzakelijk.  Enkel je Belgische identiteitskaart is dus niet voldoende.

Deze reispas vraag je aan bij de gemeente, maar hou er rekening mee dat de tijd tussen de aanvraag en het verkrijgen van je paspoort tot 10 werkdagen kan oplopen.  Tijdig aanvragen is dus de boodschap!!

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.