Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Champions LeagueCL – awaydays: Manchester City-Club

04/10/2021
champions league away city
Manchester City – Club

 

Woensdag 3 november 2021, 21u

 

Officiële bevestiging:

 

De Club-supporters krijgen 3115 tickets in Manchester City.  De federatie mag hiervan 2025 tickets (=65%) verdelen onder de supportersclubs. De overige tickets (35%) worden verdeeld via de reispartners van Club.

 

BZL krijgt hiervan 68 tickets toegewezen.

 

Moesten er na de inschrijvingen tickets overblijven bij de federatie of bij de reispartners, kunnen er eventueel nog tickets bij gevraagd worden, maar dit is afwachten, dus ‘onder voorbehoud’.

 

Ticketprijs = € 30

 

Waarde federatie: 1 punt

 

BZL zal zelf GEEN bus inleggen naar Manchester City.

Maar voor de personen die toch met een bus wensen te gaan, kunnen we jullie uiteraard in contact brengen met een nabijgelegen supportersclub die dit wel doet. We proberen zeker ook een alternatief voor jullie uit te werken.

 

Inschrijven voor deze wedstrijd enkel en alleen via tickets@bzl12.be

 

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 15 oktober 2021, 20u !!

 

Geef bij je inschrijving ook je:

   • ClubID-nummer (CUS-nummer)
   • identiteitskaartnummer
   • rijksregisternummer
   • reisgegevens (vliegtuig/auto+boot/auto+trein, aankomstdatum, vertrekdatum)

 

ABSOLUUT NOODZAKELIJK VOOR IEDEREEN DIE MEE GAAT:

 1. Iedere supporter dient in het bezit te zijn van een actief ClubID van het seizoen 2021-2022.
 2. Voor reizen naar het Verenigd Koninkrijk is vanaf 1 oktober een internationale reispas (paspoort) noodzakelijk.  Enkel je Belgische identiteitskaart is dus niet voldoende.  Deze reispas vraag je aan bij de gemeente, maar hou er rekening mee dat de tijd tussen de aanvraag en het verkrijgen van je paspoort tot 10 werkdagen kan oplopen.  Tijdig aanvragen is dus de boodschap!!   Je reispas moet geldig zijn gedurende de volledige duur van je reis.
 3. Covid-voorwaarden voor Engeland: 
   • INDIEN IK VOLLEDIG GEVACCINEERD BEN:
     • Je bent volledig gevaccineerd als je een Covid Safe Ticket bezit. (14 dagen volledig gevaccineerd)
     • Je moet je Covid Safe Ticket kunnen tonen tijdens je reis naar het Verenigd Koninkrijk (overzet met ferry of trein of bij je vlucht).
     • Je bent verplicht een “DAY 2 COVID-19 TEST” (zie link) online te reserveren en te betalen, ook al ben je minder als 48u of velen zelfs maar minder als 24u in het Verenigd Koninkrijk.  Deze ‘lateral flow test’ dien je af te laten nemen op je gereserveerde plaats bij aankomst of ten laatste op dag 2 van je verblijf in het Verenigd Koninkrijk, als je tenminste dan nog in het Verenigd Koninkrijk bent. De dag van je aankomst is dag 0. Dus dag 1 is vanaf 24u na je aankomst en dag 2 is vanaf 48u na je aankomst.  Deze test kan je ook boeken aan de luchthaven of aan de overzet (trein of ferry). Prijs van zo’n DAY 2 – test varieert afhankelijk van de leverancier (+/- 55 pond).
        • Bij je reservatie van de test krijg je een bookingnummer of referentienummer die je verder nodig hebt bij het invullen van een PLF voor Engeland.  Het PLF wordt opgevraagd bij je reis naar het Verenigd Koninkrijk, dus ook de booking van je “DAY 2 COVID-19 TEST” wordt gecontroleerd.
     • Je dient een PLF (Passenger Lokator Form) in te vullen binnen de 48 uren voor je vertrek naar het Verenigd Koninkrijk (zie link).  Op je PLF dien je o.a. volgende gegevens in te vullen:
           • paspoort details
           • reisgegevens, incl vluchtnummer en reistijden
           • adres van je verblijf
           • referentienummer van je geboekte COVID19-test (zie terug)
     • Je moet niet in quarantaine bij aankomst.
   • INDIEN IK NIET OF NIET VOLLEDIG GEVACCINEERD BEN:
     • Je bent niet in het bezit van een geldig Covid Safe Ticket (niet gevaccineerd of niet volledig gevaccineerd of laatste vaccinatie is nog geen 14 dagen oud)
     • Je moet een negatieve ‘pre-departure test’ kunnen voorleggen (<72u PCR of <48u antigeen) voor je vertrek naar het Verenigd Koninkrijk.
     • Je bent verplicht een “DAY 2 EN DAY 8 COVID-19 TEST” (zie link) online te reserveren en te betalen, ook al ben je minder als 48u of velen zelfs maar minder als 24u in het Verenigd Koninkrijk.  Deze PCR test dien je af te laten nemen op je gereserveerde plaats bij aankomst of ten laatste op dag 2 en dag 8 van je verblijf in het Verenigd Koninkrijk, als je tenminste dan nog in het Verenigd Koninkrijk bent.
     • Je bent verplicht in quarantaine te gaan voor 10 dagen op de plek waar je verblijft. Je kan je ‘vrijlating’ vervroegen via een ‘release test’. Als u minder dan 10 dagen in Engeland bent, moet u in quarantaine voor de tijd dat u er bent. U dient testen voor dag 2 en dag 8 vooraf te boeken en te betalen. U hoeft de tests alleen af te leggen als u nog in Engeland bent.

 

Gezien de quarantaineregels in het Verenigd Koninkrijk raden we de reis naar Manchester af voor wie niet volledig gevaccineerd is !!

 

   • INDIEN IK TERUGKEER VANUIT HET VERENIGD KONINKRIJK:
     • Bij je terugkeer naar België moet je ook een PLF invullen voor België (zie link)
     • Reis je met het vliegtuig of per boot naar België? Dan moet je altijd het PLF invullen, ook als je minder dan 48 uur in België blijft of in het buitenland was. Dit geldt ook voor inwoners van België die minder dan 48u in het buitenland waren.

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.