Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Jupiler Pro LeagueCercle maakt er een circus van

30/03/2024
circuscercle

 

Aanschouw en bewonder het circus voor bezoekers in hun eigen stadion.

Het intergrale bericht van de supportersfederatie hieronder:

 

 

Beste Supclub,

 

Hierbij na heel wat heen en weer communicatie tussen verschillende partijen in detail hoe het er maandag zal aan toegaan voor de bezoekende supporters die de bezoekerszone (vanaf busparking bezoekende bussen tot ingang bezoekend vak) willen betreden. 

– Supporters die aankomen met de geregistreerde supportersbussen : 

  Wanneer de supclub de tickets reeds opgehaald heeft , zal de busverantwoordelijke deze tickets bij zich hebben en kunnen ze deze tickets gewoon verdelen aan de aanwezigen op de bus.

  

  Wanneer de supclub de tickets nog niet opgehaald heeft , zal zoals bij andere uitwedstrijden de busverantwoordelijke de tickets ontvangen op de busparking uit de handen van de aanwezige stewards. Hij kan dan de aanwezige personen op de bus hun ticket bezorgen. 

– Supporters die met eigen vervoer komen en dus niet aanwezig zijn op de supportersbussen :

Supporters die hun ticket reeds vooraf ontvangen hebben via hun supclub komen te voet naar de ingang bezoekerszone , tonen daar hun ticket en kunnen zich verder via de bezoekerszone vrij begeven richting bezoekersingang. 

Supporters die hun ticket nog niet ontvangen hebben en zich te voet richting bezoekerszone begeven , worden door de politie tegengehouden aan het pick up punt tickets (zie bijlage). Hier dienen ze hun ticket te ontvangen vanwege hun supclubverantwoordelijke. Wanneer de supclubverantwoordelijke zich op de bus bevindt , dienen zij te wachten op de aankomst van de bus en zal de supclubverantwoordelijke zich naar het pick up punt begeven om daar de tickets te overhandigen aan zijn leden die met eigen vervoer zijn. 

– Samengevat : 

Supclubs die hun tickets vooraf afgehaald hebben en bus inleggen : zij bezorgen hun aanwezige leden op de bus hun ticket , voor hun leden die met eigen vervoer komen hebben zij 2 opties : ze bezorgen die leden vooraf hun ticket of bij aankomst met de bus begeeft de supclubverantwoordelijke zich onmiddellijk richting pick up punt tickets (zie bijlage) en bezorgt daar de tickets aan zijn leden die hun ticket nog niet ontvangen/afgehaald hadden. 

Supclubs die hun tickets niet vooraf afgehaald hebben en bus inleggen : zij rijden bij aankomst met de bus de busparking op , ontvangen vanwege de stewards hun pakket tickets , bezorgen de aanwezige leden op de bus hun ticket en begeven zich dan naar pick up punt tickets waar ze hun leden die met eigen vervoer komen opwachten en hun ticket bezorgen. 

Supclubs die hun tickets niet vooraf afgehaald hebben en geen bus inleggen : de supclubverantwoordelijke ontvangt de tickets van de aanwezige stewards en begeeft zich naar pick up punt tickets (zie bijlage) om daar de tickets aan de leden van zijn supclub te bezorgen. 

  De toeschouwers zonder ticket zullen in de Doornstraat worden opgehouden ter hoogte van enerzijds Clublokaal Duikclub en anderzijds ter hoogte van Ter Straten (zie foto pick up point (2))

  Pick up point tickets is in Doornstraat ter hoogte van Ter Straten. Daar dienen de tickets door de clubverantwoordelijken verdeeld te worden aan de leden die hun ticket nog niet ontvangen hebben. 

  Weet alvast dat dit ons ook pas vrijdagvoormiddag op het hoofd gevallen is en we in samenspraak met de veiligheid nog alles gedaan hebben om dit praktischer op te lossen. Echter werd dit niet volledig gevolgd. 

  In bijlage vind je foto waar het pick up punt tickets zich bevindt. Daarnaast ook nog een schets van de straten waar er parkeerverbod geldt. 

  

  Geparkeerd mag er niet worden in de volgende straten :

* Doornstraat tussen Betferkerklaan en Koning Lepold 3-laan

* Betferkerklaan

* Ter Straten

* Koning Leopold 3-laan tussen Kerkhofstraat en Doornstraat (inclusief stuk richting parking watertoren)

* Lange Molenstraat tussen Doornstraat en Gistelse Steenweg, aan de zijde van het stadion

 

  We beseffen evengoed dan jullie dat dit allemaal niet evident is , maar kunnen jammer genoeg niet anders dan deze regeling opvolgen.

  Ook nog even volgende boodschap voor de buschauffeurs van de geregistreerde supportersbussen :

  Het is belangrijk dat deze bussen de standaard route voor bezoekers volgen m.a.w. Afrit Jabbeke op E40, vervolgens over de snelweg en via de Ventweg terug (volg de aanwijzingsborden) , om zo via de Gistelse Steenweg – Zeeweg – Doornstraat bij de beozkersparking te komen. 

  Chauffeurs die zich hier niet aan houden lopen het risico beboet te worden en een GAS-boete te ontvangen. 

 Voor iedereen geldt dat de doorgang in de Doornstraat vanuit de richting Leopold 3-laan zal versperd worden voor alle gemotoriseerd verkeer. 

 Hopelijk is bovenstaande voldoende duidelijk voor iedereen. 

Grtn

Federatie

 

bijlage1

bijlage2

bijlage3

 

Bron: supportersfederatie.be

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.