Even geduld...

 
DE SPORTOASEVrijheidweg 9, Tongeren
CONTACT:info@BZL12.be

Beker van BelgiëBekerfinale op zondag 22 maart om 14.30u

12/02/2020
Bekerfinale

 

De bekerfinale op zondag 22 maart om 14.30u

 

De bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp wordt gespeeld om 14u30. Gisteren werd tot in de late uren getwist over het aanvangsuur van de finale, die op zondag 22 maart wordt afgewerkt. Door de hoge risicograad van de wedstrijd wou de KBVB in samenspraak met Brussels burgemeester Philippe Close (SP) en de overheidsdiensten dat de wedstrijd zo vroeg mogelijk laten doorgaan, maar daar zagen Club en Antwerp tegenop. Zo lag het voorstel op tafel om de match om 12 uur te laten plaatsvinden. Een idee dat noch door Club noch door Antwerp positief onthaald werd, met oog op hun supporters en om sportieve redenen. Zij hoopten op een normaal aanvangsuur in de namiddag, en kregen dat finaal dus ook.

Niet onbelangrijk voor de ongeveer 40.000 fans die naar de Heizel afzakken: Club Brugge, de ‘thuisploeg’, krijgt tribunes drie en vier ter beschikking, Antwerp krijgt een en twee.

 

Info over de ticketverdeling volgt eerdaags.

 

 

OVER BZL

Blauw-Zwart Limburg (roepnaam BZL) is een erkende supportersclub van Club Brugge KV. Binnen de overkoepelende supportersfederatie zijn wij supportersclub Tongeren, met aansluitingsnummer 12. BZL legt busreizen in naar zowel thuis- als uitwedstrijden van Club Brugge KV.

Laatste nieuws

© copyright BZL12. Alle rechten voorbehouden.